По 1,8 милиарда регистрирани потребители гледат видео всеки месец в

...
По 1,8 милиарда регистрирани потребители гледат видео всеки месец в
Коментари Харесай

YouTube има 1,8 млрд. месечни потребители

По 1,8 милиарда регистрирани консуматори гледат видео всеки месец в платформата YouTube, разгласи основният изпълнителен шеф на видеопортала Сюзън Войсички, представена от The Verge и TechNews.

Тази цифра не включва хората, които гледат, без да имат акаунт. Войсички оповести данните по време на презентация пред рекламодатели, дружно с някои от най-забележителните триумфи на годината. Сред тях е рекордното гледане онлайн на Бионсе с 41 милиона фенове по време на Coachella и видеото Despacito, което е прескочило 5 милиарда гледания.

Войсички употребява събитието, с цел да маркира част от проблемите, с които се сблъсква YouTube, в това число въпросите за несъответствуващото видео-съдържание и някои тайни теории.

„ Това е резултатът на отворената платформа: тя сплотява света по способи, които просто не са били вероятни по-рано. Но ние също по този начин видяхме и, че с отвореността идват провокации, защото някои се пробват да се възползват от нашите услуги “, сподели Войсички. „ За мен и за всички в YouTube е извънредно значимо да се развиваме отговорно “.

Войсички загатна още за идни промени във видеопортала като опцията „ YouTube Kids “ за деца – с видеоклипове, подбирани от хора, както и план за наемане на 10 000 модератори.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР