Плувният ас Антъни Иванов коментира решението на федерацията да го

...
Плувният ас Антъни Иванов коментира решението на федерацията да го
Коментари Харесай

Антъни Иванов: Има Господ и той знае кой е чист и кой е мръсен

Плувният ас Антъни Иванов разяснява решението на федерацията да го остави отвън състава на националния тим за международното състезание във Фукуока идващия месец.

Вчера от БФПС оповестиха, че за Япония ще пътуват трима плувци - Габриела Георгиева, Йосиф Миладинов и Любомир Епитропов.

Така Антъни няма да е на международно за първи път след дебюта си през 2017 година, когато влезе във финала на 200 метра бътерфлай и приключи на 8-ата позиция.
  " Интересно решение на федерацията. Знаете моето мнение, знаете и тяхното. Аз очаквам делото си и решението от него. Вярвам, че съм почтен, упражнявам, приготвям се за олимпийските игри в Париж и не желая да имам общо с който и да е. Има Господ и той знае кой се крие, кой не се крие, кой е чист и кой е замърсен. Истината ще излезе нескрито рано или късно. За това в българското плуване има 2-3 индивида, които са оставали на високо равнище повече от 2-3 години. Не очаквайте обаче, че аз ще се върна в националния тим дали без, дали с или дали след наказване. Моето име ще остане в историята на българското плуване без значение дали им се желае или не на някои хора. Нека пожелаем триумф на участниците! ", написа Антъни Иванов във Facebook.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР