Плуването ме направи човекВлязох много лесно в кинотоТим Бъртън е

...
Плуването ме направи човекВлязох много лесно в кинотоТим Бъртън е
Коментари Харесай

Eстела Уорън: Секси е да можеш да готвиш

Плуването ме направи човек


Влязох доста елементарно в киното


Тим Бъртън е подобен образен вълшебник. Не съм срещала създател с такова богато и развинтено въображение


Заради моето професионално спортно минало в синхронното плуване режисьорите непрекъснато желаеха да ме снимат във вода. Получавах сюжети за водни екшън и трилъри, всички в Холивуд желаеха да ме потопят във вълните, да ме намокрят


Eстела Уорън е живото доказателство, че не всичко е изгубено за Канада след избирането на политически правилния почитател на всички джендъри Джъстин Трюдо за министър председател на страната. Тя е актриса, модел и някогашна шампионка по синхронно плуване в страната на лоса и кленовия лист и съумя да се наложи като една от най-качествените експортни канадски артикули за Холивуд. Естела Уорън има превъзходно тяло и изтънчено лице, тя съчетава нежна женственост с наелектрезираща половост.

Прави своя актьорски дебют още на 22 години в суперпродукцията на Тим Бъртън “Планетата на маймуните ”, паралелно до Марк Уолбърг и Тим Рот. После се потвърждава и в малкия екран си функции в “Закон и ред ” и “Красавицата и звярът ”. Уорън продължава да работи и да бъде една от най-красивите канадки в света на шоубизнеса.

 za_3ugulnik2  za_3ugulnik3  za_3ugulnik4  za_3ugulnik5  za_3ugulnik6  za_3ugulnik7  za_3ugulnik8
– Естела, по какъв начин мина детството Ви в Канада?
– Ами, главно във водата. От дребна, още до момента в който учех в Онтарио, Канада, започнах да се занимавам професионално със синхронно плуване и стигнах до националния тим на Канада. Прекарвах толкоз доста време във водата, че привикнах да се усещам удобно в тялото си и това ми оказа помощ ужасно доста след това за кариерата ми като модел и изявите в киното. Плуването ме направи човек – даде ми по едно и също време независимост и дисциплинираност, еднаквост и чувство за отговорност. Ако не беше синхронното плуване не мога да си показва до каква степен щях да стигна в живота си. Със сигурност нямаше да реализира това, което реализирах.

– Какви спортни триумфи имате?
– Имам три шампионски трофеи на национално равнище с женския тим по синхронно плуване. По-късно се реалокирах в Торонто и съумяха да вляза и в олимпийския отбор. Като соло състезателка съм печелила бронзов орден на международното състезание за младежи през 1995-а.

– Съжалявате ли, че не сте имали типичното детство?
– Истина е, че имах извънредно детство, само че няма по какъв начин да знам какво щеше да бъде в случай че не се бях захванала с плуването. Но мога да допускам. Не бих заменил нито един миг от детството си. Нищо не бих трансформирала и въобще не скърбя.

– Какво беше Вашето семейство?
– Прекрасни хора, доста дължа на тях. Родена съм в фамилията на директорка на начално учебно заведение и търговец на коли втора ръка – чудесни, любящи и крепко работещи родители, които от рано ми демонстрираха верния път. Имам и три чудесни сестри, с които в никакъв случай не беше скучно, до момента в който растяхме в Канада. Семейството е най-важното и скъпо нещо.

– Как станахте модел?
– Още в тийнейджърските ми години в средата на 80-те ме откри Ронда Бродбелт Фонте от Broadbelt & Fonte Models. Тя ме показа на Джордж Галиер, който беше лични на “Американски модели ”. Отидох в Ню Йорк за пробни фотоси с фамозната модерно фотографка Елън Фон Ънуърт, който ми сподели, че владея неповторимо красива осанка и изиска да ми направи фото сесия за италианския Vogue.

– Как се разви кариерата Ви след това?
– Заради спортната ми кариера в синхронното плуване бях постоянно ангажирана със Sports Illustrated и съм се появявала на страниците на изданието доста пъти. Бях и лице на акциите на марки като Perry Ellis и Victoria’s Secret. Но модерно промишлеността бързо се изчерпва, а и теб те изчерпва. Тя е до време. Аз не съм изключително огромен обожател на стилните обсесии и крайностите на този свят. Всички боготворят един тренд за няколко години, след това го захвърлят и се насочват като стадо към идващия. Толкова е смешно. Модите не би трябвало да диктуват живота. На мен ми трябваше освен това и за благополучие попаднах на точното място в точното време – Холивуд при започване на новия век.

– Лесно ли пробихте в киното?
– Много елементарно, в действителност бях огромна късметлийка. Веднага ме избраха за основната женска роля в “Планетата на маймуните ” на Тим Бъртън, което беше един от най-големите планове на своето време. По-късно също получих голям брой примамливи оферти за функции и си станах актриса много бързо. Но имаше и стереотипизиране. Заради моето професионално спортно минало в синхронното плуване режисьорите непрекъснато желаеха да ме снимат във вода. Получавах сюжети за водни екшъни и трилъри, всички в Холивуд желаеха да ме потопят във вълните, да ме намокрят. Но в един миг просто споделих не и стопирах с водните подиуми. Беше ми писнало от водата. Каза им “Без повече водни филми! ”.

– Какво прекарване беше присъединяване ви в “Планетата на маймуните ”?
– Невероятно занимателно премеждие. Тим Бъртън е подобен образен вълшебник. Не съм срещала създател с такова богато и развинтено въображение. Като дребна постоянно съм харесвала неговите филми. Бях такава огромна фенка на “Батман ” и “Батман се завръща ” с Майкъл Кийтън, на “Едуард с ръцете ножици ” с Джони Деп, на “Бийтълджус ” с Уинона Райдър. Тим Бъртън е исполин в света на седмото изкуство, основал е някои от най-влиятелните и запаметяващи се облици. Затова, когато получих опция да вземам участие в режисирания от него нов вид на “Планетата на маймуните ” бях на седмото небе. Снимките бяха като странствуване в един различен свят. Специалистите по грима, костюмите и резултатите сътвориха чудеса. На моменти нямаше по какъв начин да въздържам смеха си, когато сред повторенията всички тези маймуни – актьорите в костюми – стояха и пушеха, хапваха си пуканки или носеха слънчеви очила, до момента в който чакат да стартира сцената. Беше необикновено занимателно, а в това време научих и ужасно доста.

– Какво търсите в една сантиментална връзка?
– Ах, толкоз доста неща са – възприятие за комизъм, грижовност, преданост. Но не на последно място – кулинарните умения. Да можеш да готвиш е толкоз секси. Аз самата доста обичам да материализирам всевъзможни комплицирани и забавни предписания и мога да оценя един мъж с гений в кухнята.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР