Пловдивският общински съвет гласува шахматистката Виктория Радева да бъде удостоена

...
Пловдивският общински съвет гласува шахматистката Виктория Радева да бъде удостоена
Коментари Харесай

Общинският съвет на Пловдив награди шахматистката Виктория Радева с Почетен знак на град Пловдив“

Пловдивският общински съвет гласоподава шахматистката Виктория Радева да бъде удостоена с оценката " Почетен знак на град Пловдив ". 22-годишната пловдивчанка бе част от националния тим на България, спечелил историческа първа европейска купа на шампионата на Стария континент в Будва през месец ноември.

Предложението за оценката бе импортирано за разглеждането от ръководителя на общински съвет Атанас Узунов и всички членове на непрекъснатата комисия " Младежки действия и спорт ".

Сред претекстовете Радева да бъде отличена са и цялостният ѝ принос и заслуги в региона на спорта, съдействали за интернационалния авторитет на град Пловдив. Тя е няколкократен първенец на България при девойки и девойки. Трикратен първенец на България за дами. Има редица призови класирания и трофеи и на европейски и международни шампионати още като ученичка.

По време на разглеждането на точката общинският консултант Гошо Къчков направи предложение и за подаяние на сумата от 1000 лв.. Председателят на непрекъснатата комисия „ Младежки действия и спорт “ Ерол Садъков одобри направените промени в предлагането и пожела още доста триумфи на Радева.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР