Пловдивските елитни клубове Ботев и Локомотив честитиха 101-годишнината от основаването

...
Пловдивските елитни клубове Ботев и Локомотив честитиха 101-годишнината от основаването
Коментари Харесай

В Пловдив: Ботев и Локо честитиха на Марица

Пловдивските елитни клубове Ботев и Локомотив честитиха 101-годишнината от основаването на Марица (Пловдив) посредством известия в формалните си уеб сайтове.

„ ПФК Ботев Пловдив честити 101-годишнина от основаването на ПФК Марица Пловдив. " Жълто-синият " отбор е знак на обичаи и поредност, клуб с голям брой митове и футболисти, оставили трайна диря в българския футбол. Желаем на Марица (Пловдив) доста триумфи на зеления терен, а на почитателите на отбора доста мотиви за наслада и горделивост с изявите на обичаните им футболисти “, пишат „ жълто-черните “, а ето и какво написаха „ черно-белите “:

„ Днес, 20-ти септември, се навършват 101 години от основаването на ПФК Марица! Вече повече от цялостен век “жълто-сините ” са съществена част от историята на пловдивския и българския футбол! Убедени сме, че посрещате празника с горделивост и убеденост, че ще се завърнете напълно скоро в Първа лига, където е мястото на клуб като Марица! Желаем ви още доста триумфи и щастливи мигове! Честит празник! “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР