Пловдивската прокуратура привлече като обвиняем 56-годишния Ангел Личканов, известен в

...
Пловдивската прокуратура привлече като обвиняем 56-годишния Ангел Личканов, известен в
Коментари Харесай

След 2 дни в ареста: Повдигнаха обвинение на Личкана за побой над шофьор на автобус

Пловдивската прокуратура притегли като обвинен 56-годишния Ангел Личканов, прочут в ъндърграунд средите като Личкана, за увреждането на рейс и причиняването на лека телесна щета на водача.

Между 21 и 22 ч. на 25 юни автобусът, който превозвал служащи, се движел по бул. " Христо Ботев " в посока кв. " Христо Смирненски ". В този миг вътре бил единствено водачът – 54-годишен мъж. В сектор от пътя, където поради ремонт придвижването се реализира единствено в едното платно, бил спрял мерцедес, а до него разговаряли двама мъже. Колата пречила на рейса да премине и лидерът 2 пъти надул клаксона.

Личкана, който карал мерцедеса, го преместил, само че дистанцията било незадоволително. Приближил към рейса, счупил шофьорския прозорец и замерил с паве лидера, само че не съумял да го уцели. След това взел микрофона от рейса и блъснал водача в слепоочието. Стъклата от счупения прозорец са предизвикали порезни рани по ръцете и тялото на лидера. Подаден е сигнал на телефон 112 и е формирано досъдебно произвеждане.

Осъжданият Ангел Личканов е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои да бъде импортирано искане в съда за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на него.

Преди дни от полицията оповестиха за още едно нарушение на Личкана. На 22 юни на кръстовище в Пловдив мъжът слязъл от автомобила си и нанесъл удари на 23-годишна шофьорка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР