Пловдивската фирма Къпфи“ ООД, производител на ядливи чаши за кафе

...
Пловдивската фирма Къпфи“ ООД, производител на ядливи чаши за кафе
Коментари Харесай

Над 2,5 млн. от ПВУ за ядливите чаши на ДС

Пловдивската компания „ Къпфи “ ООД, производител на „ ядливи чаши за кафе и бъркалки – устойчиви други възможности на неразградимите и замърсяващи пластмасови артикули “, в чието управление е Саша Безуханова и куп наследници на ченгета от Държавна сигурност, ще получи 2 541 903,01 лева от Плана за възобновяване и резистентност.

Предстои сключването на контракт с компанията, чиито чаши Асен Василев и Кирил Петков постановиха в Министерски съвет и всички ведомства по време на късото им седеммесечно държавно управление.

Финансирането е безплатно, защото ядливите чаши били иновация.

Кои са лицата в „ Къпфи “?

Съвсем предстоящо – хора, близки до Васко Телерика, претендент на ПП-ДБ за кмет на София и потомствен правоприемник на Държавна сигурност фамилия – трето коляно.

Мажоритарен притежател с малко над 51% е Мирослав Запрянов .

Близо 19% от дяловете обаче са на „ 2625 Кепитъл “ – еднолична благосъстоятелност на Светозар Георгиев Георгиев , който дружно с татко си Георги Георгиев (ДС), с Васил Терзиев (наследник трето коляно на ДС), Бойко Яръмов и Христо Косев сътвори компанията Телерик.

В това сдружение с 10,84% взе участие Саша Безуханова – бизнесдама с 20-годишна кариера в Хюлед Пакард (НР).

Нейният племенник Константин Безуханов е с 2,46% в „ Къпфи “.

Честито!

(И на ГЕРБ, и на Съюз на демократичните сили!)

А ето и следствието на Plovdiv-online от 8 януари 2022 година – деня, в който Асен Василев се появи с продуктово позициониране на ядливите чаши на конференция като министър:
#Просто#Киро пие в чаши „ Безуханова “ – 10 пъти по-скъпи
Кой заплаща 10 пъти по-скъпите чаши за кафе в Народното събрание и кабинета?

Ето по какъв начин двама министри вършат гратис продуктово позициониране на обвързвана с тях бизнесмада

Министрите Асен Василев и Александър Николов пият кафе в суперскъпите чаши на бизнесдамата Саша Безуханова по време на чуване в парламентарната комисия по енергетика в Народното събрание по отношение на фурия на народа и бизнеса поради галопиращите цени на енергоносителите у нас.

Не е ясно дали ядливите чаши-бисквити са купени с национални пари или с персоналните на ковчежника и енергетика на кабинета #Просто#Киро.

Като се има поради обаче наглото слагане на Българската организация за надзор по храните на директно послушание на Министерски съвет, което е в тежък спор на ползи поради частния бизнес на премиера Кирил Петков с подправените му проВиотици, нищо чудно чашите „ Безуханова “ да са влезнали за ширупотреба в 47-мия парламент и излъченото от него държавно управление

В продуктово позиционираните на Василев и Николов се виждат ясно – заедно с марката им, суперскъпите ядливи чаши-бисквити за кафе.

Въпросните произведения на Безуханова се продават при междинна цена на едро за 200 бр. – 34 стотинки за брой, при аналогичните безусловно екологични чисти и 100% рециклирани картонени чаши при цена 3.4 стотинки за брой – разликата е 10 пъти.

Горе-долу колкото скочи токът за бизнеса през декември, откакто от април ГЕРБ-СДС съобщи властта на служебните кабинети на президента Радев.

Поне министрите да си бяха изяли чашите и да ги отделят като течен битов боклук, какъвто е и замисълът на производителя на чашите.

Но кой е производителят, от който Василев и Николов се доставят с чаши?

Гръм и гръмотевица – т.е. кафе с мляко в чаша-бисквита. С към 18% съучастник във фирмата-производител е Саша Безуханова-Йорданова и Константин Йорданов.

Връзките на Саша Безуханова, Кирил Петков и акад. Николай Денков – министър на образованието към този момент сме разкривали, като участници в Move.bg и „ Вечери за наивници “.

Обобщението: Като нямате пари за ток и газ, стойте на студено, спирайте произвеждане, само че пийте кафе от чаши-бисквити с Move.bg!

Интересен разговор се чака сред министрите с чашите-бисквити по 34 стотинки парчето и задаващите се гладни протестиращи.

Дано до тогава Асен Василев задвижи плана с топлата минерална вода за парното в София!

Замисълът на чашите-бисквите от екологична позиция е безразсъден, тъй като бисквитата-чаша е обхваната от картонена чаша извън – т.е. имаме тестяна чаша в хартиена чаша, само че за Водоснабдителна система телешоп търговците няма граници.

Очакваме мнението на екоминистър Борислав Сандов по отношение на въглеродните излъчвания, тъй като те с изключение на от мусаката, се отделят и при такива първокласни и тотално безсмислени производства.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР