Пловдивската адвокатка Лидия Димитрова е била сред пътниците, които се

...
Пловдивската адвокатка Лидия Димитрова е била сред пътниците, които се
Коментари Харесай

Пловдивска адвокатка е била сред барикадиралите се пътници във Варна: Ще си търсим правата

Пловдивската адвокатка Лидия Димитрова е била измежду пасажерите, които се барикадираха в аероплан на летище Варна, който е трябвало да кацне в София. Авиокомпанията изпълнявала полет от Абу Даби до българската столица, само че поради 3-часово забавяне не съумяла да кацне на авансово посоченото място.
Прочетете още
„ Ние просто отказахме да напуснем самолета, защото се намирахме на летище Варна, а не в София. Причината е, че е имало планов ремонт в София, за което са били предизвестени всички самолетни компании, което значи, че още при излитането те са знаели къде ще кацнем. Освен това бяхме заблудени и ни оповестиха 15 минути преди кацане къде в действителност сме ”, сподели Димитрова пред Нова телевизия.

В самолета са пътували над 200 души, като 20 от тях остават вътре и след кацането.

„ След като се появиха гранични служители на реда и ни заплашиха, че ще ни арестуват слязоха още 10 души. Сред останалите имаше и две деца, от самолетната компания ни отхвърлиха даже вода. Моята кола беше в София, а на други пасажери близки ги чакаха също там.  Попитахме за какво не са кацнали в Пловдив, а те ни дадоха отговор, че там летището също е било затворено. Абсурдно е да пътуваме 5-часов полет, а по-късно още 6-7 часа с рейс до София ”, съобщи още тя.

Вече са заведени разногласия за моралните вреди за закъснелия полет, а Димитрова споделя, че ще си търси правата до дъно.

От самолетната компания декларират, че не е можело да се реализира полет от Варна до София поради метрологичните условия, по тази причина е обезпечен и превоз с рейсове.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР