Пловдивчанинът, който удари най-голямата единична печалба в 64-годишната история на

...
Пловдивчанинът, който удари най-голямата единична печалба в 64-годишната история на
Коментари Харесай

Пловдивчанинът вече харчи 8-те милиона от тотото

Пловдивчанинът, който удари най-голямата единична облага в 64-годишната история на държавното тото, към този момент си харчи парите.  " Става въпрос за млад мъж, който пристигна в сряда с печелившия фиш в нашата централа ", заяви пред " Марица " Красимира Пейчева, началник на маркетинга  в  “Български състезателен тотализатор ”.

Късметлията завоюва огромния джакпот от 8 431 135 лева от играта „ 6 от 49 “ на Тото 2 в тиража от 7 февруари. Комбинацията, която го направи милионер е от числата 5, 9, 16, 25, 30, 31. Той пуснал фиша за 5,60 лева в частен пункт до входа на " Билла " на бул. " 6 септември " под тепетата.

Най-куриозното е, че младежът прочел във вестник, че някой от Пловдив е блъснал огромната облага и едвам тогава решил да си ревизира фиша, описа още Красимира Пейчева.

Новоизлюпеният милионер е получил като първи транш 200 хиляди лв., които към този момент харчи. Останалата част от голямата му облага ще бъде изплащана в продължение на 14 години, като всеки месец той ще получава по 50 000 лв..

" Парите са обезпечени в банкова сметка. Пожелавам на всички пловдивчани да играят и да печелят като него ", съобщи още Красимира Пейчева.

 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР