Пловдивчанинът е заловен да кара пиян в столицата преди месец.

...
Пловдивчанинът е заловен да кара пиян в столицата преди месец.
Коментари Харесай

Шокова Вълна В Родния Шоубизнес! Тикнаха Ванко 1 Отново В Затвора!

Пловдивчанинът е хванат да кара пийнал в столицата преди месец. Патрул на КАТ- София го спрял за инспекция в центъра и дрегерът отчел 1,3 промила. Музикантът с мрачно минало е бил арестуван, а против него е формирано досъдебно произвеждане. В следствие е бил наказан от Районен съд.

Сега Ванко 1 ще би трябвало да излежи присъдата си в Пловдив, защото тук е адресната му регистрация. Според осведомени той е бил в столицата поради присъединяване на приятелката си - фолкпевицата Теди Александрова. Пловдивчанинът Иван Главчев през 90-те години стопанисваше паметната дискотека " Комина ", която в следствие се трансформира в хотел.

В началото на века той влезе в музикалния бизнес с псевдонима Ванко 1, когато дружно с Мишо Шамара записаха албума " Голямата Комбина ". Дебютната ария на Ванко 1 е " Майна, майна ", а " Всички палавници " и " Все още съм забъркан " бързо стават шлагери. Това изстрелва Ванко 1 по всички топ ранглисти и за малко той се трансформира в една от новите звезди на сцената на българския рап. След това обаче като всеки уважаващ себе си рапър се снабдява и със скандална популярност. Арестуван е за трафик на дами и склоняване към проституция, а девойки изпратени от него в чужбина описват шокиращи истории. Срещу него е заведено дело за склоняване към проституция в интервала 1999 - 2003 година.

Осъден е на 12 години затвор, само че излежава едвам половината от присъдата си, тъй като в това време е призната скандалната корекция в Наказателния кодекс, която бързо е кръстена на него. Според някой обвинявания тази корекция е направена точно поради Главчев.

След излизането си от пандиза, Ванко 1 дефинира престоя си зад решетките като " петзвезден ".

Пловдивчанинът е татко на три деца - две момчета и щерка. Преди време се хвалеше със крепко и щастливо семейство, само че явно нещата са се трансформирали.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР