Пловдивчанин остана възмутен от начина на регулиране на движението при

...
Пловдивчанин остана възмутен от начина на регулиране на движението при
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Кортеж на “човек с власт“ блокира линейка със сирени за 20 минути

Пловдивчанин остана засегнат от метода на контролиране на придвижването при конвой през днешния ден в Пловдив.
Прочетете още
По думите му, поради " хората с власт " кола за спешна помощ със пуснати светлини и звуков сигнал е останала блокирана на бул. " България " към 20 минути. А останалите водачите са чакали в запушване 30 минути, съобщава 

Искам да изкажа своето отвращение от хората с власт. Днес следобяд полицията беше затворила част от бул. " България ", с цел да минат 4-5 първокласни коли със мигащи светлини и сирени. Задръстването беше неописуемо. Чакахме най малко 30 минути. Изведнъж от някъде се появи кола за спешна помощ с пусната сирена. Шофьорите на колите колкото можаха и направиха път, само че до едно време, повече напред нямаше място. Линейката седнал съм 20 минути на едно място с пусната сирена. Дали е имало незабавен случай, аз не знам, ами в случай че е има незабавен случай? Никой от полицията не пристигна да помогне с цел да мине колата за спешна помощ. След малко кортежа с значимите хора мина и всичко си потегли както досега. Според мен това не е вярно. А вие по какъв начин мислите? ", покъртен е Владимир Бобчев.



Потребители бързо потвърдиха за минаването на кортежа, като показаха, че става дума за президента Румен Радев. За момента не излиза наяве за какво забавянето е траяло толкоз. Няма информация дали автомобилът на Спешна помощ е бил с пациент или е пътувал към подобен.

Действително президентът бе на две събития в района през днешния ден. Той се срещна с представители на бизнеса в Тракия икономическа зона край Царацово.

По-късно следобяд президентът участва на Световното състезание по фехтовка за младежи и кадети, което се организира под негов патронаж. То се организира в Палата 6 на Панаира.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР