Пловдивчанин обвини своя съгражданка за грозна проява, извършена посред бял

...
Пловдивчанин обвини своя съгражданка за грозна проява, извършена посред бял
Коментари Харесай

Потрес! Пловдивчанка си взе чужди цветя, но камера я засне

Пловдивчанин упрекна своя съгражданка за грозна демонстрация, осъществена измежду бял ден в центъра на града.
Възмутеният мъж сигнализира, че тя протегнала ръка на цветята, които се намирали пред магазина му, намиращ се на ул. „ Отец Паисий “. Той я вини в това, че е отмъкнала засадени в кашпата растения. Георги Д. отбелязва, че това не е единственото сходно посягане против цветенцата.
Подобни прояви възмущават хората, които поставят грижи средата към нас да е по-приветлива – даже и с едно красиво цвете, радващо ни от саксия на улицата. Те недоумяват за какво техни съграждани не ценят труда им. Като са възмутени, че постоянно сходни действия не правят младежи, а хора на достолепна възраст.
„ Веднъж попитах една жена за какво изкоренява теменужки, отговорът беше „ Ем да си купя ли, кой знае какъв брой костват “, написа Анита В.
„ Здрави полезности, развити от ресора на безупречното социалистическо приблизително учебно заведение. Това се назовава ленински съботник в практиката “, иронизира Христо Д.
„ Важното е,че саксията не са взели. Пред нашия блок изчезнаха 6 саксии, гняв ме е не за тях, а за това че са толкоз нагли бабите които го вършат “, отбелязва Диана К.
„ Съществува вярване, че единствено откраднатото цвете се прихваща “, разяснява Милена С.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР