Пловдивчани ще изберат кмет на втори тур. Такива са нагласите

...
Пловдивчани ще изберат кмет на втори тур. Такива са нагласите
Коментари Харесай

Пловдивчани ще изберат кмет на втори тур, сочи проучване на „Маркет ЛИНКС“

Пловдивчани ще изберат кмет на втори тур. Такива са настройките на хората съгласно експресно изследване на " Маркет ЛИНКС " по поръчка на. 33% от избиралите в Пловдив са твърдо решили да гласоподават, демонстрират още данните на районното социологическо изследване, извършено измежду 402 имащи право на глас в община Пловдив, в интервала 3-8 октомври и по методите на пряко-лично изявление и онлайн анкета.

Номинацията на ГЕРБ - Костадин Димитров, е първи с поддръжката на 35% от гласуващите. Ивайло Старибратов от ПП-ДБ е втори - с 29%. Ангел Георгиев от " Възраждане " събира 13% поддръжка от деклариралите, че ще гласоподават. На четвърта позиция е Костадин Палазов от Българска социалистическа партия с 5% поддръжка. Със същия резултат е и Славчо Атанасов от локалната коалиция " Съединени за Пловдив " – 5%.



„ Резултатът на първите двама е непосредствен. Дори е мъчно да се каже дали резултатът няма да бъде извърнат по време на акцията. Очертава се балотаж сред двамата претенденти на двете най-големи политически сили. За третото и четвъртото място също може да има обрати “, разяснява социологът от " Маркет ЛИНКС " Добромир Живков.

62% от интервюираните споделят, че максимален проблем за града е чистотата. 61% дават отговор, че проблем е напускането на младежите. 60% дават отговор, че улиците и тротоарите би трябвало да се подобрят. 59% считат, че усъвършенствания в лечебните заведения и поликлиниките би направило Пловдив по-добър град.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР