Пловдив. За първи път по време на Техническия панаир в

...
Пловдив. За първи път по време на Техническия панаир в
Коментари Харесай

Пловдив: За първи път по време на Техническия панаир се осъществява съвместна кампания за безопасно движение „Отговорни на пътя“

Пловдив. За първи път по време на Техническия панаир в Пловдив се реализира взаимна акция за безвредно придвижване „ Отговорни на пътя “. Това заяви за Радио „ Фокус “-Пловдив представителят на ОДМВР-Пловдив. Партньори в акцията са Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив – бранш „ Пътна полиция “, Областната администрация Пловдив и уредниците на ревюто.
В рамките на дейната превантивна активност за повишение сигурността на придвижване и понижаване на пътнотранспортния травматизъм на обслужваната територия, ОДМВР-Пловдив е приела концепцията за партньорство в акция “Отговорни на пътя ”. Тя се организира като част от програмата на “Ауто сити Пловдив 2018 ” на Международния механически панаир. До 29 септември, на самостоятелен щанд чиновници от бранш “Пътна полиция ” дават на посетителите потребна информация за безвредно шофиране, препоръки за понижаване на пътнотранспортните катастрофи, уточнения за възстановяване на връзките сред всички участници в придвижването и преодоляване на агресивността. За задачата са направени редица осведомителни материали – брошури, флаери, шапки. Експертите дават и съвещания за процедурите и нужните документи за регистрация на новозакупен автомобил и подкрепят окомплектоването на нужните документи на сключилите контракт за покупка по време на самото ревю.
В акцията „ Отговорни на пътя “ вземат участие и автомобилният играч Илия Царски и представители на Българския Червен кръст.
Цветана ТОНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР