- Пловдив стартира годината с богата палитра от събития

...
 - Пловдив стартира годината с богата палитра от събития
Коментари Харесай

Младежки център - Пловдив с множество онлайн безплатни събития

" - Пловдив " започва годината с богата палитра от събития за младежи от 15 година до 29 година и работещите в областта на образованието. На 10-ти януари се слага началото на „ Творческо ателие за личностно развиване “ за младежи, като основният му фокус ще бъде върху обогатяване на прочувствения опит посредством артистични техники . Няколко дни по-късно, стартира и поредност от онлайн образования на мечтани от младежите тематики, като обмисляне и образуване, вдъхновяващи истории за персони, непознати култури и други. Стартът ѝ е на 15-ти януари със събитието „ Хакни времето “.
В края на месеца в границите на три модула ще бъде извършено образованието „ Как да се оправим с прегарянето и тревогата “ . То ще бъде ориентирано към работещите в просветителната сфера. Главните тематики ще са прочувствено здраве и преодоляване на професионалния стрес . Същевременно не престават и одобрените и харесвани видео поредици за деца и родители „ Добродетелите в нас “ и обучителната стратегия „ Млад икономист “. Всички събития са онлайн и са безвъзмездни за записаните участници.
 Подписаха контракт за построяването на юношески център в бургаския квартал Меден рудник (СНИМКИ) Подписаха контракт за построяването на юношески център в бургаския квартал " Меден рудник " (СНИМКИ)
Съвсем скоро най-големият и гъсто обитаем жилищен комплекс в Бургас - " Меден рудник ", ще се снабди със напълно нов и съвременен Младежки ку...
От центъра са подготвили и изненада за участниците в мероприятията. Петима от тях, на възраст 15 година - 29 година, присъединили се в най-малко шест от идните действия за интервала януари - март 2021 година, ще имат опцията да осъществят своя лична самодейност. Тя ще бъде финансово подкрепена по план „ Младежки център Пловдив " – мощен фактор за локално развиване “. Регистрацията за събитията се прави посредством Фейсбук страницата на организацията.
Ето и календара на събитията за януари:
1. 17-ти и 24-ти януари - „ Творческо ателие за личностно развиване “ - за младежи от 15 година до 29 година
2. 15-ти и 26-ти януари - „ Хакни времето “ - за младежи от 15 година до 29 година
 Изграждат съвременен юношески център в Лом Изграждат съвременен юношески център в Лом
Модерен мултифункционален културен и туристически център ще израсне на мястото на остарялата постройка на някогашния юношески дом в кв. Боруна. Т...
3. 16-ти януари - „ Млад икономист “ - за младежи от 15 година до 29 година
4. 22-ри януари - „ Добродетелите в нас “ - за деца в начален стадий на образование и родители
5. 29-ти - 31-ви януари - „ Как да се оправяме с прегарянето и тревогата “ - за учители, шефове, заместник-директори, психолози, педагогичен съветници, педагози.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР