Пловдив. Ще взаимствам всички добри идеи от опонентите ми, доброто

...
Пловдив. Ще взаимствам всички добри идеи от опонентите ми, доброто
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Здравко Димитров, избран за кмет на Пловдив: Ще взаимствам всички добри идеи от опонентите ми, доброто за Пловдив ще се надгражда

Пловдив. Ще възприемам всички положителни хрумвания от съперниците ми, положителното за Пловдив ще се надгражда. Това сподели пред публицисти и симпатизанти в Пловдив определеният за кмет на града от ГЕРБ Здравко Димитров, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус ” - Пловдив . Димитров разгласи още, че той е за понижение на налозите в Пловдив и счита, че има решение за това. Той благодари на всички свои гласоподаватели и на тези, които не отидоха до урните, като даде обещание да работи по този начин, че след идващите 4 години да успее да притегли и тях да гласоподават за ГЕРБ. Димитров благодари персонално и на премиера Борисов за оказаното му доверие, което ще се опита да оправдае. „ Битката не беше лека, направих доста срещи с жители, има проблеми, които ще решаваме, а положителното ще бъде надграждано ”, сподели Здравко Димитров. Той разгласи, че за първи път партията печели всичките шест региона в града, където има определени кметове.
Попитан дали ще направи проверка на ръководството на Пловдив преди него Здравко Димитров отговори, че е изцяло обикновено да има такава. Първото нещо, с което ще се захване като кмет на града е да взема решение казуса с трафика в града, който е доста неотложен. Първите няколко дни той ще образува и разгласи екипа си, като дава обещание да няма „ метла ”, само че ще изисква от тях да съблюдават ясни правила. Според него е обикновено всеки кмет да идва с екипа си, тъй като е значимо да си имат доверие един в различен. Димитров даде обещание да стои крепко зад районните кметове и да ги поддържа. Той не е не запомнил и за обещанието си да направи изнесена социална приемна за жители, с цел да се чува гласа на народа. Димитров посочи, че е удовлетворен, че ГЕРБ в Пловдив е посочил, че не взе участие в уредени и спазарени мачове.
На собствен ред някогашният кмет Иван Тотев, който е градски водач на ГЕРБ в Пловдив разгласи, че до 11 ноември ще освободи всички свои зам.-кметове. Той увери, че оставя общината в положително финансово положение, със задлъжнялост, която е в размер на 5.5 % от локалните доходи и която е обслужвана добре. Освен това в общината има стартирани планове за 200 милиона лв., които се надява да се продължат. Иван Тотев се радва на успеха на Здравко Димитров и е сигурен, че това демонстрира, че ръководството на ГЕРБ в общината е било вярно.
Менда Стоянова, която е член на ИК на ГЕРБ поздрави спечелилите и от името на националното управление на партията и разгласи тази победа за безапелационна – 6 от 6 районни кмета, най-голямото болшинство в Общинския съвет и кмет на града, спечелил с безапелационна преднина пред безконечния кандидат за кмет на града Славчо Атанасов от НФСБ.
Цветана ТОНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР