Пловдив се обединява в помощ на четиригодишно момиченце, страдащо от

...
Пловдив се обединява в помощ на четиригодишно момиченце, страдащо от
Коментари Харесай

Пловдив се обединява в помощ на 4-годишно момиченце, страдащо от тумор в мозъка


Пловдив се сплотява в помощ на четиригодишно момиченце, страдащо от израстък в мозъка. На хълма на " Бунарджика " се организира благотворителен концерт в помощ на дребната Виолета.

Четиригодишната Вили сега е в турска клиника. Когато е на година и осем месеца на момиченцето е открит израстък в мозъка, следват 5 интервенции, последната е сполучлива.

В момента на детето се ползва химиотерапия, за която са нужни 51 500 $, а фамилията е събрало едвам 50 хиляди лв.. Въпреки това вярата на майката остава, изключително откакто е видяла, че други деца с сходен израстък са се повлияли сполучливо:

„ Това ни е последният късмет и се апелирам да си направи детето всичките лечения, да си ги вземе, и по тази причина се нуждаем от помощ “, сподели майката Йоанна Джамбазова.



За набирането на средства се вършат разнообразни акции, една от които два благотворителни концерта в Пловдив.

„ Поканили сме трима реализатори, които бяха в последните издания на „ Гласът на България “. Мисля, че в днешно време може да се отделя някой лев за такава идея “, сподели Ивайло Цанков, уредник на благотворителните концерти.



„ Както това момиче Вили е в това положение да се нуждае от нас, по този начин и всеки от нас може да изпадне в такова положение, хубаво е да се поддържаме “, съобщи певицата Дженифър Цанков.


Следващият благотворителен концерт ще се организира на следващия ден в парк " Пловдив 2019 " в регион Тракия.

Който желае да помогне на дребната Вили, може да го направи на следната банкова сметка:

Банка: Уникредит Булбанк

Име: Светлин Машев Джамбазов

IBAN: BG15UNCR70001524582265

Pay Pal: [email protected]
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР