Пловдив събира в концерт няколко изпълнители в подкрепа на бебе

...
Пловдив събира в концерт няколко изпълнители в подкрепа на бебе
Коментари Харесай

Заедно за бебе Йоана! Пловдив се превръща в музикално убежище

Пловдив събира в концерт няколко реализатори в поддръжка на бебе Йоана. Мястото е Plovdiv Event Center, a събитието ще се организира на 16 ноември от 19:00 часа.
Прочетете още
Групите Меломания, Soulmate, Сигнал, както и соловите реализатори Стефан Илчев и Славяна Егбело, ще основат магия на сцената, а всички средства, събрани от билетите и даренията, ще бъдат употребявани за поддръжка на бебе Йоана.

Това е следващата акция за събиране на средства за дребната Йоана, което още няма навършени две години, а се бори за своя живот поради тежка форма на епилепсия.

Близо година и половина положението било овладяно, само че неотдавна Йоана развила възпалителна интензивност в организма. Това довело до тежък и нескончаем спазъм и бе призната в интензивно поделение в София.

„ Лекарите тук са безпомощни пред положението на Йоана и за тях тя е завършен проблем. За нас като родители обаче остава една последна вяра да успеем да я излекуваме и да и дадем късмет за благополучен и пълностоен живот като потърсим болница, която е подготвена да я лекува “, споделят родителите на Йоана и молят за съпричастност към идеята им.

Оставащата сума за лекуване на дребната е 80 000 лв..
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР