Пловдив пропусна 12 млн. от ПВУ за две нови училища Следващият

...
Пловдив пропусна 12 млн. от ПВУ за две нови училища
Следващият
Коментари Харесай

Владимир Кисьов: Следващият кмет няма да е от ГЕРБ

Пловдив пропусна 12 млн. от ПВУ за две нови учебни заведения

Следващият кмет на Пловдив няма да е от ГЕРБ. Това разгласи на конференция през днешния ден общинският ръководител на Вътрешна македонска революционна организация Владимир Кисьов.

Според него, идващият печеливш претендент би трябвало да е еднообразно далечен от партийни централи, само че с център-дясно профил и несъмнено консервативни възгледи.

Партийните претенденти ги видяхме – те не водят диалози с хората, а чакат позвъняване от централата им. Така че ще подкрепим обществена персона, потвърдила се професионално в своята област, добави Кисьов.

Към момента диалози с Вътрешна македонска революционна организация не са водени, уточни той, само че счита, че всяка явяваща се независимо партия, ще загуби на локалния избор в Пловдив.

Безпринципни обединения не поддържаме и не участваме в такива, сподели Кисьов и е безапелационен, че в случай че се търси обща формула с Вътрешна македонска революционна организация, това може да стане единствено при написан документ и стратегия за ръководство на Пловдив.

Градът се развива бурно, само че се ръководи безредно, добави Кисьов.

На въпрос дали Вътрешна македонска революционна организация би подкрепило възможна кандидатура на Манол Пейков от Демократична България, той отговори: Бз коментар.

Кисьов е сигурен, че изборите освен през 2015-а в Пловдив, само че и през 2011 са били манипулирани и добави, че Вътрешна македонска революционна организация ще предложения за диалог някогашната шефка на Общинската изборна комисия Деница Чингарова, която разгласи, че вотът през 2015 е бил подправен, а честен победител е бил Славчо Атанасов.

Вътрешна македонска революционна организация е за нова смяна в Изборния закон, която да изхвърли в историята хартиената бюлетина, стана ясно още.

Кисьов разяснява и оповестения през вчерашния ден кабинет с ротиращи се министър председатели на ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС като „ смяна в името на народа “. Но в името на Народа беше основан и Народният съд, сподели Владимир Кисьов и предсказа неотдавнашен завършек на сходен кабинет, а даже и че може да не се стигне изобщо до действието му.

От Вътрешна македонска революционна организация дадоха образец за неприятно ръководство на Пловдив с пропуснатата опция да се кандидатства по Плана за възобновяване и резистентност за 12 млн. за изгрждане на две нови учебни заведения в града.

Очаквайте детайлности.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР