Пловдив. По случай професионалния празник на българската полиция – 8

...
Пловдив. По случай професионалния празник на българската полиция – 8
Коментари Харесай

Пловдив: Служители в сектор “Специализирани полицейски сили” проведоха атрактивна демонстрация в навечерието на Архангеловден

Пловдив. По случай професионалния празник на българската полиция – 8 ноември /Архангел Михаил/ чиновници в бранш “Специализирани полицейски сили ” демонстрираха своите умения пред спортна зала “Чайка ” на бул. “Копривщица ” в Пловдив. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . Началото на събитието бе обещано с приемане на тържествения строй от шефа на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи старши комисар Атанас Илков. От името на сътрудниците си началникът на бранша основен контрольор Виктор Празов получи от шефа плакет за реализиран висок професионализъм при осъществяване на служебните отговорности и във връзка празника на българската полиция. Ректорът на Пловдивската духовна семинария отец Добромир отслужи църковен молебен за здраве и подари на всеки от чиновниците икона с лика на Света Богородица.
Присъстващите на събитието имаха опция да видят проява на това по какъв начин екипите от моторизирано звено “Сигма ” и отрядът за битка с всеобщи вълнения обезвреждат футболни хулигани. Бяха показани и техники от полицейската персонална отбрана, които униформените владеят и употребяват при самоотбрана и отбрана на жителите, реализации в специализарани полицейски акции и задържане на въоръжен съперник с нож, сопа, револвер и палка. Особен интерес провокира и присъединяване на две полицейски кучета, подготвени да извършват разнообразни команди и да се включват в защитата на спортни срещи и залавяне на причинители на закононарушения. Демонстрацията завърши със обстановка, при която групата за бързо реагиране предотврати бягство и арестува водач, пренасящ в автомобила си наркотични субстанции. Накрая всички имаха опция да прегледат от близко мотоциклетите и микробусите със профилирана техника, които чиновниците от бранша употребяват в ежедневната си работа.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР