Пловдив. Натоварено е движението по автомагистрала Тракия“ и по път

...
Пловдив. Натоварено е движението по автомагистрала Тракия“ и по път
Коментари Харесай

Пловдив: Натоварено е движението по автомагистрала „Тракия“ и по път Пловдив - Карлово и път Пловдив - Асеновград - Смолян

Пловдив. Натоварено е придвижването по автомагистрала „ Тракия “ и по път Пловдив - Карлово и път Пловдив - Асеновград - Смолян. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ – Пловдив от Областното пътно ръководство. Интензивен е трафикът по направлението Пловдив - Пещера. Пътните настилки на територията на региона са отчасти мокри, в планинските региони – мокри и хлъзгави. От Областното пътно ръководство предизвестяват водачите да бъдат изключително бдителни в сектора на автомагистрала „ Тракия “ от км 134 до км 156, по който се правят ремонтни действия. Въведеното ограничаване за придвижване с до 90 км/час и двупосочното прекосяване в платното в посока София ще останат годни до 30 юни. Движението на тежкотоварните камиони над 12 тона по въпросния сектор от автомагистралата е лимитирано и в двете направления, като водачите би трябвало да употребяват обходни направления. Остава неразрешено придвижването за моторни транспортни средства с височина на 4 метра през тунелите по пътя Асеновград - Нареченски бани. Обходният маршрут за водачите е по пътя Кричим - Девин. Ограничено остава и прекосяването на камиони над 12 тона по пътя Поповица - Болярци, като повода е понижен габарит на пътното платно на мост в село Поповица. Опасност от образуването на свлачища и срутища има по пътищата Кричим - Девин, Югово - Лъки и Асеновград - Смолян, оповестиха още от Областното пътно ръководство.
Трафикът на територията на град Пловдив също е натоварен към този час на деня. Струпване на коли се регистрира по основните градски булеварди „ Христо Ботев “, „ Цар Борис III Обединител “, „ Найчо Цанов “, „ Източен “ и „ Шести септември “, както и по входно-изходните артерии. Пътните настилки на територията на града са сухи и обикновено проходими.
Тони МИХАЙЛОВ
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР