Пловдив. Кметът и председател на УС на фондация Пловдив 2019“

...
Пловдив. Кметът и председател на УС на фондация Пловдив 2019“
Коментари Харесай

Пловдив: Кметът Иван Тотев връчи 460 сертификати за заслуги на доброволци, включили се в откриването на Пловдив – Европейска столица на културата 2019

Пловдив. Кметът и ръководител на УС на фондация „ Пловдив 2019 “ инж. Иван Тотев дружно с изпълнителния шеф Кирил Велчев, връчи 460 документи за заслуги на доброволците, които се включиха в откриването на Пловдив – Европейска столица на културата 2019. Това оповестиха за Радио „ Фокус “-Пловдив от Фондацията. На срещата участва и омбудсманът на Пловдив Борислав Стаматов, който също е част от огромното семейство на доброволците на „ Пловдив 2019 “. „ Голямо благодаря на всички, които участваха и ще не престават да са с нас през тази специфична за Пловдив година. Подкрепата, която оказвате, е най-голямата оценка. Вие сте невероятни хора, които работят безплатно и отделят от персоналното си време, с цел да създадат Пловдив едно по-добро място “, сподели кметът. Той изрази убеденост, че благодарение на доброволците, 2019 ще бъде сполучлива и запаметяваща се година за Пловдив. Преди връчването на документите Кирил Велчев разгласи и началото на акция за амулет на доброволците на Пловдив. Идеите за него се събират от самите тях в специфична кутия и ще бъдат оповестени до края на февруари.
Благодарствени грамоти получиха още 50 читалища от Пловдив и района, както и представители на разнообразни организации и образователни заведения в града. Отличени бяха и десетте координатори на доброволците, които се качиха на сцената за откриващата гала на 12 януари. По време на откриващия уикенд доброволците се включиха интензивно в разнообразни посоки – дистрибуция на рекламни материали, фото и видео снимаме, посрещане на посетители, преводи и действия „ зад сцена “ за спектакъла „ Ние сме всички цветове “. През цялата година доброволците ще вземат участие интензивно в подготовката на събитията от програмата на „ Пловдив 2019 “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР