Пловдив е един от най-бързо развиващите се региони в тази

...
Пловдив е един от най-бързо развиващите се региони в тази
Коментари Харесай

Кметът откри големия икономически форум и отсече: Пловдив е индустриалното сърце на България!

" Пловдив е един от най-бързо разрастващите се райони в тази част на Европа. Безработицата в региона е под 5 %, а в града - под три. Пловдив завоюва самопризнание в редица авторитетни интернационалните стопански ранглисти. Със постоянни демографски индикатори, добра просветителна инфраструктура, огромен брой квалифицирани служащи Пловдив се трансформира в индустриалното сърце на България ".

Така кметът Иван Тотев откри първия пловдивски стопански конгрес под надпис " Комплексният подтекст на растежа “, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Повече от осемдесет  изтъкнати персони от България и Европа ще приказват на форума, което ще даде опция да бъдат разпознати и оценени основни провокации пред икономическия напредък.

Ще научим повече от опитни специалисти от други страни, ще можем да подкрепим възприемането на новаторски корпоративни обществени практики в частния бранш и ще бъде обрисуван курс на дейности, допринасящи за по-конкурентни и включващи стопански политики в България и Югоизточна Европа. 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР