Пловдив. 34 филма ще бъдат прожектирани на второто издание на

...
Пловдив. 34 филма ще бъдат прожектирани на второто издание на
Коментари Харесай

Пловдив: 34 филма ще бъдат прожектирани на второто издание на фестивала DroneUp International Film Festival

Пловдив. 34 кино лентата ще бъдат прожектирани на второто издание на Дрон филмовия фестивал в града, който ще се организира от 25 до 27 август. Това заяви пред публицисти уредникът на събитието, Петьо Петков, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ - Пловдив. „ Филмите са подбрани в шест категории – градове, природа разкази, пътешестване и България “, добави още Петков. Фестивалът ще показа най-хубавите късометражни дрон филми от целия свят на Римския стадион в града. Освен вечерни прожекции, тази година ще има и дневна стратегия. Посетителите на фестивала ще могат да прегледат галерия на дронове и да научат всичко за тях. Ще видят и двудневното ревю с най-утвърдените български вносители на дронове, аксесоари и фототехника.
На 26 август ще се организират демонстрации и уъркшопове по хвърчене с дрон навън. Всеки може да се запише за присъединяване и да опита самичък по какъв начин работят дроновете, по време на следено образование. На място ще отвори порти и работилница по авиомоделизъм, в която деца и родители могат да сглобят собствен личен мукавен аероплан.
На 27 август ще се състоят демонстрациите по хвърчене със спортни дронове. Те ще бъдат направени от едни от най-хубавите летци в страната. Посетителите на фестивала ще могат да следят протичащото се онлайн от камерата на дрона на екран. Ще отвори порти и учебно заведение по хвърчене, където дребни и огромни ще могат да се обучат на главните правила в летенето с дрон. Обучението е за начинаещи и фенове и ще се извърши с безвредни дронове с тежест към 25 – 30 грама.
Кристиян ГАРОВ
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР