Плочкаджията Николай Наков, който уби жена си след семеен скандал

...
Плочкаджията Николай Наков, който уби жена си след семеен скандал
Коментари Харесай

Нелепи обстоятелства отложиха процеса срещу Николай, убил жена си заради чаша ракия

Плочкаджията Николай Наков, който умъртви жена си след фамилен скандал в Изгрев, се изправи през днешния ден пред съда, с цел да дава отговор за действието си. Той е притеглен към наказателна отговорност за осъществяването на съзнателно ликвидиране на 32-годишната Мария, като това стана в изискванията на домашно принуждение. На днешното съвещание в Окръжен съд-Пловдив трябваше да стане ясно дали Николай ще признае виновността си и процесът против него ще премине по съкратената процедура. Ход на съвещанието обаче не беше даден, защото един от правосъдните заседатели по делото не се яви в залата. След къс телефонен диалог стана ясно, че той не е получил призовка и това е причина за отсъствието му. Все отново, по-късно през днешния ден, съвещание ще има и на него ще стане ясно дали делото ще започва по общия ред или по съкратената процедура.

Припомняме, че 47-годишният мъж преби до гибел жена си в фамилното жилище в квартал Изгрев. Той я налагал по цялото тяло, разкъсвайки черния й дроб. Николай Наков и половинката му постоянно употребявали алкохол. Скандалите били съвсем всеки ден, а основател е била Мария, която единствено пиела.

Между Мария и Николай се разразил скандал, който прераснал и във физическа кавга. Причината - дамата издърпала чашата с ракия от ръката на брачна половинка си и я изпила. Наков почнал да нанася удари с ръце по цялото тяло на жена си в една от стаите на жилището, като побоят траял и в спалнята, където след това е било открито тялото на Мария. Николай е налагал Мария с летва от подматрачна рамка.

Николай самичък се е обадил на телефон 112. Медиците само установили гибелта на дамата. Впоследствие пристигнали и екипи на полицията, пред които Николай самичък е признал за абсурда и последващия побой. Според първичния оглед на тялото е станало ясно, че има голям брой контузии, раздран черен дроб и кръвоизливи.

Предвиденото от закона наказване за закононарушението, в осъществяването на което е упрекнат, е отнемане от независимост от петнадесет до двадесет години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна. В момента, Николай се намира в ареста към пловдивския затвор.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР