Плочите с надписа от Паметника на Съветската армия трябва да

...
Плочите с надписа от Паметника на Съветската армия трябва да
Коментари Харесай

Столична община: Плочите с надписа от Паметника на Съветската армия трябва да бъдат премахнати

Плочите с надписа от Паметника на Съветската войска би трябвало да бъдат отстранени, оповестиха от Столичната община, представени от БНР.

Причината е, че те съставляват заплаха за преминаващите жители, поради недобре закрепените детайли на фронталната част след разрушаването на част от плочите с надписа, прецизират от общината.

Протоколът с откритите нарушавания ще бъде връчен на регионалния шеф на София, защото паметникът на руската войска е обществена държавна благосъстоятелност.

Протоколът с откритите нарушавания по фасадните плочи и потребността от изцяло унищожаване ще бъде връчен на регионалния шеф на София, показват още от Столичната община.

Паметникът на Съветската войска е обществена държавна благосъстоятелност, за чието стопанисване дава отговор регионалният шеф на София. В законовия период след връчване на протокола ще бъде издадена заповед от кмета на Столична община за унищожаване на плочите от надписа на Паметника на Съветската войска, които съставляват заплаха за преминаващите наоколо жители.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР