Плеймейтката Златка Райкова, известна в светското пространство като Русата Златка,

...
Плеймейтката Златка Райкова, известна в светското пространство като Русата Златка,
Коментари Харесай

Джизъса и Златка Райкова очакват бебе?

Плеймейтката Златка Райкова, известна в светското пространство като Русата Златка, чака бебе от футболиста Благой Георгиев. Двамата сами разкриха радостната новина посредством story в Instagram, на което са поставили иконка на мъж, жена и дете. По данни на осведомени бебето би трябвало да се появи на бял свят напролет на идната година.

От последния епизод на предаването " Папараци " стана ясно, че двойката към този момент живее и под един покрив. Те очевидно се носят на крилете на любовта и макар че Злати скоро скапе годежа си с ММА боеца Георги Валентинов, тя не се тормози обществено да показва възприятията си към Благой.

Красавицата употребява обществените мрежи, с цел да се изяснява в обич на футболиста и да се хвали, че в негово лице е намерила Единственият.

" Един ден ще се появи някой, който ще ти покаже за какво не се е получило с предходните ", гласи последният статус на хубавицата, а Благой от своя страна влюбено дава отговор с " Щом имам теб, имам всичко ".

Ако слух се окаже истина, това ще е първа рожба за Райкова и четвърта за Джизъса. Той към този момент има наследник и щерка от гимнастичката Христина Витанова и наследник от рускинята Есмер Омерова, с която мина и под венчилото. фотография: списание: EVA
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР