Плеймейтката споделя също, че е готова да е директор и

...
Плеймейтката споделя също, че е готова да е директор и
Коментари Харесай

Нора Недкова Тотално Стана За Смях! Вижте Каква Снимка Изтече Преди Малко!

Плеймейтката споделя също, че е подготвена да е шеф и счита, че е родена да е на висока позиция. „ Кралицата не знам дали ще бъде, само че не съм и слугиня, и по средата не съм, не съм и придворна. Абе, напряко съм си Кралица да ви кажа “, сподели Нора във визитката си, написа разкрития.ком.

Но Кралицата към този момент претърпя първото си оскърбление и то не в Къщата, а отвън нея. Това се случи в обществената мрежа Инстаграм с фрагмента, който Ивайло Колева пусна. На него Нора театралничи в хотелската стая преди шоуто. „ Успех, Норче! “, написа Ивайло към фотографията.



Последователите му обаче виждат и най- дребните елементи на фрагмента. Нора театралничи на фона на тоалетната. Някои даже споделят, че тоалетната е по-хубава. „ Тя тоалетната по-добре наподобява! “, „ Много е забавен фона на „ президентката “, пишат почитателите на Колев. А той не пропуща да се включи с коментар. „ Ей, страшна сензация е тоалетната “, написа Ивайло.

„ Щурото и диво барби “, както се назова Нора, към този момент е в Къщата на риалити формата и даже получи купата „ президент “. През идващите седмици ще забележим ще се оправи ли тя в новата си роля или ще претърпи неуспех, както със фотографията, за която отнесе безчет насмешки.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР