Плеймейтката Нора Недкова вече няма да е част от риалитито

...
Плеймейтката Нора Недкова вече няма да е част от риалитито
Коментари Харесай

Нора Недкова пропусна втория си шанс в риалитито на МЕГЗ

Плеймейтката Нора Недкова към този момент няма да е част от риалитито на Мегз , разбра HotArena .

Припомняме, че Мегз се зае със задачата да покаже на феновете, че Нора Недкова има огромно сърце и друга, невиждана до момента страна. Само няколко епизода по-късно, обаче, нервите на екипа на риалитито не издържали и Каканашева разгласи, че Нора не е съумяла да осъществя втория си късмет и към този момент няма да взе участие в риалитито.

Според злите езици Мегз си навлякла гнева даже на Нова Телевизия, тъй като до последно се опитвала да пази плеймейтките Недкова и Пенелопе.

Нещо повече основната редакторка на риалитито тази година - Елена Чопакова (главен редактор на Ничия Земя) твърдо декларирала, че ще се откаже от формата в случай че не се вземат ограничения.

Това изплашило даже Мегз, която постоянно пази тезата, че в риалити форматите и положителното и неприятното са еднообразно значими, тъй като феновете имат потребност от чисти страсти.

Наложило се Каканашева да сведе глава и да се съгласи, че времето за втори късмет на двете девойки не е пристигнало .

В последна сметка раздялата с двете плеймейтки вдигнала рейтинга на предаването до небето и малкия екран бързо дала прошка похабените нерви на екипа.     
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР