Плеймейтката Николета Лозанова продължава да бъде най-желаното рекламно лице в

...
Плеймейтката Николета Лозанова продължава да бъде най-желаното рекламно лице в
Коментари Харесай

Николета Лозанова: Обичам да се усещам желана до безумие

Плеймейтката Николета Лозанова продължава да бъде най-желаното рекламно лице в България, като единствено ден, преди да се завърти в обществените мрежи независимият ѝ клип за спортната серия на стилния гуру Philipp Plein, тя показа доста еротично и класно видео за българския козметичен колос Refan.

Вече като че ли се трансформира в традиция най-сексапилната българка да бъде лице на парфюмните аромати, като този път тя се "къпе " в златен пясък - тематично за летния сезон и емблематично за Intense Gold.



С публикуването на видеото, Николета направи завоалирано разобличаване, с което признава, че доста харесва своето амплоа на изкусителка:

"И вие ли обичате да се усещате мечтани до безумство?! И вие ли обожавате индивидът против вас да е обаян до изтощение?! И вие ли изпитвате приятност, когато всички към вас са в унес от наличието ви?! Ако единствено на един от въпросите, отговорът ви е "Да ", то бъдете сигурни, че нещото, което пристрастява близките към вас е новият мирис на Refan Intense Gold - по-голям и по-луксозен от всеки път! За него и за нея, за всеки, предназначен да изкушава! "

Статистиката сочи, че със своите близо половин милион почитатели в instagram, Николета най-добре знае техниките за сексапил.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР