Плеймейтката Джулиана Гани и приятелят й ще трябва да доказват

...
Плеймейтката Джулиана Гани и приятелят й ще трябва да доказват
Коментари Харесай

НАП погна Джулиана Гани и годеникът й

Плеймейтката Джулиана Гани и приятелят й ще би трябвало да потвърждават приходите си пред финансовите инспектори, твърди Галерия. На вниманието на Национална агенция за приходите се оказали някои забавни обстоятелства в последно време.

Охолният живот, екзотичните почивки и първокласните придобивки мъчно могат да бъдат обяснени с парите, които идват от главните занимания на влюбените.

28-годишната Джули е залязваща моделка, която рядко има изяви. От известно време тя се подвизава като треньор по аеробика в Монтана, където се намира фитнес центърът на половинката й Илиян Найденов. Гани може да е признателна също на татко си, от който има няколко жилището и ги дава чартърен, с цел да може да се устоя обичайно всеки месец.

Гаджето й пък разчита на спортните си занимания като инструктор, изготвя хранителни режими и написа книги със препоръки за намаляване. Само с помощта на специалността си той няма по какъв начин да натрупа подобен капитал, че да си разреши Мерцедес за 130 бона, шушукат в родния му град осведомени.

Наскоро той подари баровското возило на Гани за рождения й ден. Изненадата била цялостна, когато паркираната пред дома й кола, оборудвана с всички екстри, се оказала специфичният й подарък за празника.

Гани постоянно се хвали, че получава освен цялостно внимание от страна на Найденов, само че и жестове, които задоволяват капризите й, а и са много скъпи. Както се случи с пианото, което той й връчи, с цел да развива своята пристрастеност и отколешна фантазия да свири.

Влюбените гълъбчета не стопират и да пътуват. Те обикалят европейските градове, измежду които Париж, Виена, отскачат на плаж до Доминикана, Филипините и Бали.

Навсякъде отсядат в елитни хотели и тънат в лукс, наслаждавайки се на типичните за страната ястия.

Личи си, че русата бомба е много глезена и обичана от мъжа до себе си. Има коренна разлика от връзката й с някогашния Станимир Ташев, с който не изкараха и година като женени.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР