Плеймейкърът на ЦСКА Станислав Шопов най-вероятно ще носи фланелката на

...
Плеймейкърът на ЦСКА Станислав Шопов най-вероятно ще носи фланелката на
Коментари Харесай

ЦСКА дава Шопов на Ботев Пд

Плеймейкърът на ЦСКА Станислав Шопов най-вероятно ще носи фланелката на Ботев Пловдив напролет, написа „ Тема Спорт “. Армейците възнамеряват да преотстъпят младежкия национал по време на зимния трансферен прозорец, а канарчетата демонстрират стабилен интерес към неговите услуги. 21-годишният халф е артикул точно на жълто-черната школа и има 45 участия за представителния отбор на пловдивчани, преди да бъде продаден на нидерландския Хееренвен през октомври 2020 година

Шопов се завърна у нас през предишното лято, когато парафира с 31-кратните първенци. Той обаче по този начин и не съумява да се наложи като съществена фигура на „ Армията “. Получаваше много шансове за изява от Саша Илич, от които по този начин и не се възползва, а в този момент не може да завоюва доверието на Нестор Ел Маестро. За последно бе титуляр в шампионата през август при гостуването на Ботев Вр (2:0), а в последните 5 турнирни мача се е появил три пъти като запаса за общо 39 минути.

На „ Армията “ желаят Шопов да получава повече благоприятни условия за изява и по тази причина са склонни да го пуснат в Ботев Пловдив, където ще играе много по-често. Инициатор на прехвърлянето е новият началник на школата на канарчетата Трифон Пачев. На „ Колежа “ желаят да усилят българските футболисти в своята съблекалня.

В момента Шопов е част от младежкия народен тим, като се чака да стартира като титуляр в утрешното домакинство на Естония до 21 година в европейска подготовка. Той пропусна равенството 2:2 като посетител на Косово преди няколко дни поради наказване за насъбрани картони.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР