Плеймейкърът на Тотнъм Кристиан Ериксен беше изключително щастлив след победния

...
Плеймейкърът на Тотнъм Кристиан Ериксен беше изключително щастлив след победния
Коментари Харесай

Героят Ериксен: Тотнъм нямаше друга опция освен победата

Плеймейкърът на Тотнъм Кристиан Ериксен беше извънредно благополучен след победния гол, който вкара за 1:0 против борещия се за оцеляването си Брайтън в отсрочен мач от 33-ия кръг на Висшата лига. Датският национал съобщи, че тимът се е чувствал задължен да се възползва след неверните стъпки на останалите си съперници за топ 4 в лицето на Арсенал, Манчестър Юнайтед и Челси.

Звездата на „ шпорите” донесе скъпите три точки с гол в 89-ата минута. „ Имах няколко подгряващи изстрела преди попадението. Улучих топката добре и я видях да влиза”, съобщи 27-годишният състезател, който осъществя със своя 7-и шут в срещата.

„ Усещането е доста, доста прелестно. Това беше сложен мач, имахме доста положения, до момента в който съперникът се бранеше надълбоко. Трудно е да играеш против 10 или 11 души в наказателното поле.”

С успеха Тотнъм усили своя актив на 70 точки и е трети в подреждането. Следват Челси с 67, Арсенал – 66 и Манчестър Юнайтед – 64.

„ Беше доста значимо да останем там, където сме. За тази цел имахме потребност от нещо специално”, продължи Ериксен.

„ Резултатите в другите мачове ни накараха да имаме вяра, че би трябвало да се възползваме. Бяхме длъжни да поддържаме напрежението. Знаехме останалите резултати и бяхме наясно какъв е залогът. За да останем трети, трябваше да спечелим, друга алтернатива нямахме”, приключи Ериксен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР