Плеймейкърът Хавиер Пасторе заяви, че не вижда причини, които биха

...
Плеймейкърът Хавиер Пасторе заяви, че не вижда причини, които биха
Коментари Харесай

Пасторе: Нямам причина да напускам Рома

Плеймейкърът Хавиер Пасторе съобщи, че не вижда аргументи, които биха го предиздвикали да мисли за произлязъл трансфер единствено година след идването си в Рома. Опитният аржентинец въпреки всичко призна, че дебютната му акция с „ джалоросите” не е предходна по упования от него метод, а това го изпълва с по-сериозно предпочитание да се потвърди.

29-годишният Ил Флако беше една от сериозните покупки на „ римските вълци” със своята цена от 24,7 милиона евро. Халфът обаче записа едвам 17 публични мача с 4 гола и 1 асистенция.

„ Годината беше малко странна”, призна Пасторе пред „ Мундодад Лавос” в родината си. „ Дойдох в Рома, с цел да играя постоянно и да бъда решаваща фигура за тима, само че по разнообразни аргументи нещата не се развиха по този начин. Не бях непрекъснат, само че не мисля, че преживяването беше отрицателно.”

„ Най-важното е, че в този момент се усещам в добра форма и го демонстрирах, като вкарах няколко гола към края на сезона. Много съм благополучен и това е по-значимо от всичко, тъй като най-накрая раздрах свирепия цикъл от мускулни травми.”

„ Ще стартира предсезонната подготовка с доста по-високи цели и ще се уверя, че ще бъда доста по-конкурентен спрямо акцията, която към този момент приключи”, добави Пасторе.

„ Имам контракт за още няколко години, по тази причина не виждам причина да си вървя. Миналият сезон не беше толкоз добър, бих желал в този момент да имам страхотна акция и да покажа какво умея. Искам почитателите на Рома да имат ясна визия за моите способности”, приключи аржентинецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР