Плейметката Гентиана Халити показа бащата на нероденото си бебе, видя

...
Плейметката Гентиана Халити показа бащата на нероденото си бебе, видя
Коментари Харесай

Гентиана Халити показа бащата на детето си



Плейметката Гентиана Халити сподели бащата на нероденото си бебе, видя Kliuki.ws. Силиконката е в напреднала бременност, само че до момента не показваше лицето на щастливия баща. „ Откакто те срещнах, всичко има смисъл и нищо друго няма значение “, написа Гентиана под фотография с обичания. На фотото мъжът я е гушнал и нежно е положил на ръка на наедрялото й коремче.

Все отново еротичната моделка не разкрива самоличността на таткото. Видимо е, че на възраст, колкото нейната и съгласно осведомени се занимава с фитнес.

Името й до момента бе спрягано с това на Благой Иванов-Багата , както и с някогашния на фолк певицата ДесиСлава – Благой Найденов.

През 2015 година Халити още веднъж бе спрягана за бременна. Всъщност тогава самата тя разгласява своя фотография с коремче в обществената мрежа и съобщи, че чака бебе. Последва прелюбопитна сага, в която неколкоцина мъже се изредиха да се оправдават обществено, че детето няма по какъв начин да е от тях.

В последна сметка наедрелите форми на Гентиана се оказаха непродуктивни и бебе по този начин и не се роди. Според осведомени моделката просто си е правила пиар и в никакъв случай не е била бременна.

Към днешна дата бебе има сигурно, а плеймейтката е на седмото небе от благополучие с новия си мъж.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР