Плевенски полицай пострада по време на спецакция срещу разпространението на

...
Плевенски полицай пострада по време на спецакция срещу разпространението на
Коментари Харесай

Плевенски полицай пострада при акция срещу разпространението на дрога

Плевенски служител на реда пострада по време на спецакция против разпространяването на дрога. Служителят на реда е получил открита фрактура на глезена на левия крайник и скъсани глезенни връзки. Настанен е за оперативно лекуване в клиника по ортопедия, заяви през днешния ден Областната дирекция на вътрешните работи в Плевен.
Спецакцията била извършена във вторник по обяд. Униформените спипали 34-годишен червенобрежанин на кръстовището на улиците „ Неофит Бозвели “ и „ Дунав “ в регионалния град. Започнали да го обискират и намерили у него пликче с бели кристали. Когато да му слагали белезниците, мъжът избутал един от служителите на реда и го повалил на земята. При рухването униформеният си наранил съществено глезена.   
34-годишният бил откаран в Спешна помощ. Там му е направена промивка, при която от стомаха му излязло жълто станиолово топче.
В урината на арестувания пък са открити следи от метамфетамин, амфетамин и екстази. При претърсването на колата, която карал червенобрежанина, служителите на реда намерили стъклена колба с транспарантна течност, други 10 празни колби и две пликчета с кафяв прахуляк. На откритите и конфискувани субстанции, ще бъде направена физико-химична експертиза. 34-годишният е арестуван за едно денонощие. Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР