Плевен. Заместник министър-председателят по климатични политики и министър на околната

...
Плевен. Заместник министър-председателят по климатични политики и министър на околната
Коментари Харесай

Министър Борислав Сандов ще дискутира устойчивото развитие и зелената икономика с представители на бизнеса в Плевен

Плевен. Заместник министър-председателят по климатични политики и министър на околната среда и водите Борислав Сандов ще взе участие в кръгла маса в Плевен на тематика „ Държавни политики и резистентен бизнес “, оповестиха от министерството.
Събитието ще се организира на 20 юни 2022 година, понеделник, от 15 часа в заседателната зала на Областна администрация – Плевен, пл. „ Възраждане “ №1, ет. 4.

Кръглата маса се провежда по самодейност на Министерството на околната среда и водите в съдействие с Балкански институт за стабилно развиване и Областна администрация – Плевен. За присъединяване са поканени представители на бизнеса от Плевенска област.

През идващите 8 години постигането на задачите за стабилно развиване ще продължат да бъдат от изключителна значимост в народен, европейски и международен проект, с цел да бъде обезпечена постоянна, устойчива и просперираща стопанска система. Министър Сандов ще показа на кръглата маса главните цели и цели на страната ни във връзка с бизнеса, устойчивото му развиване и плануваните държавни политики.

Холистичният модел в ръководството, учреден на замесване на заинтригуваните страни и реализиране на баланс на ползите им в процесите на взимане на решения, устойчивото ръководство на софтуерните, енергийните, финансовите и човешки запаси и ефикасната им организация ще бъдат във фокуса на идната полемика. Представители на водещи компании и мениджъри от Плевенска област ще имат опция да споделят положителни практики от своя бизнес и да обсъдят вероятностите в подтекста на реализиране на здравословна околна среда, стабилно развиване и зелена стопанска система.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР