Плевен. ОДМВР-Плевен издирва изчезнал мъж. Това съобщиха от ОДМВР. Цветан

...
Плевен. ОДМВР-Плевен издирва изчезнал мъж. Това съобщиха от ОДМВР. Цветан
Коментари Харесай

ОДМВР-Плевен издирва Цветан Христов, в неизвестност от 02.50 часа на 25 октомври

Плевен. ОДМВР-Плевен търси липсващ мъж. Това оповестиха от ОДМВР . Цветан Христов Христов е в неопределеност от 02.50 часа на 25 октомври 2019 година, като не се е завърнал се в дома си в местността Табакова чешма в град Плевен. По информация на близки Цветан Христов към 19.30 часа на 24 октомври 2019 година той е тръгнал с персоналния си лек автомобил „ Сузуки “ на празненство в частен дом в село Радишево. Там е стоял до 02.50 часа на 25 октомври 2019 година, след което си е тръгнал с автомобила си.
Мъжът е на забележима възраст 60 – 65 години; растеж – среден; телосложение – нормално; лице – овално, бяло, коса – бръсната; вежди – тънки; устни – дебели (месести); нос – правилен; очи – сини. Облечен е бил с карирана риза с дълъг ръкав, синьо-бяла, мрачен панталон и тъмни обувки. От извършените към сегашния миг издирвателни мероприятия Цветан Христов не е открит.
Призовават се жителите, които имат информация за местонахождението на търсеното лице, да се обадят на телефон 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи, като анонимността им е обезпечена.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР