Плевен. Народните представители от ГЕРБ-Плевен Ралица Добрева и Владислав Николов

...
Плевен. Народните представители от ГЕРБ-Плевен Ралица Добрева и Владислав Николов
Коментари Харесай

Плевен: Народните представители от ГЕРБ Ралица Добрева и Владислав Николов уважиха откриването на учебната година в плевенските училища

Плевен. Народните представители от ГЕРБ-Плевен Ралица Добрева и Владислав Николов почетоха откриването на образователната година в плевенските учебни заведения, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Ралица Добрева бе формален посетител на откриването на новата образователна година в ПГ по ресторантьорство, търговия и обслужване в Плевен. Тържеството стартира с водосвет за здраве и с одобрение от страна на шефа на гимназията Невена Арабаджиева. „ Новата образователна година започва с доста позитивни страсти и упования и аз имам вяра, че ще бъде сполучлива за всички. Тя ще даде опция за изява и себедоказване, тъй че бъдете дейни и смели ”, обърна се към учениците шефът на гимназията Невена Арабаджиева. Тя благодари на сътрудниците си учители за високия професионализъм, който влагат в виновната си работа.
Уважението си към преподавателския труд изрази и националният представител Ралица Добрева. „ Заслужавате в действителност доста, тъй като това, което успявате да извършите за пет години с тези деца, е неповторимо. Като регионален шеф на Плевен имах опцията неведнъж персонално да се убедя в качествата на вашите възпитаници. За мен те са един въодушевяващ образец за положителни експерти и амбициозни младежи, чието място на реализация умерено може да бъде всяко едно място по света. Когато вярвате, че заслужавате да бъдете измежду най-хубавите и крепко работите, с цел да го постигнете, то неизбежно ще получите справедливо самопризнание и оценка на своя труд. Мечтайте самоуверено и следвайте фантазиите си! На добър час! ”, пожела националният представител Ралица Добрева.
Сред формалните посетители на тържеството бе и шефът на Областна Дирекция „ Земеделие ” в Плевен Нора Стоева.Първи прага на гимназията прекрачиха новоприетите възпитаници, които бяха посрещнати по остарял български бит с питка и мед.
От своя страна депутатът от ГЕРБ Владислав Николов участва на празника на НУ „ Христо Ботев ” също в Плевен. „ Знам, че най-вълнуващ е този ден за най-малките, за които следва едно ново и забавно предизвикателство – да създадат първите стъпки в своето обучение и да се научат на по какъв начин да се оправят с отговорности и отговорности ”, сподели националният представител от ГЕРБ Владислав Николов.
„ На вас поверяваме най-ценното – бъдещето на децата си ”, обърна си към учителите Николов. Той изрази убеденост, че с работата си и с топлото отношение към децата, те ще създадат по този начин, че всеки възпитаник в НУ „ Христо Ботев ” да отива с готовност в клас. „ Научете ги да имат вяра в себе си и в триумфите, които неизбежно ще реализиран, в случай че бъдат работливи и поредни ”, прикани националният представител Владислав Николов.
Тържеството за първия образователен ден продължи с концертна стратегия, готова от надарените ученици на НУ „ Христо Ботев ”. По традиция шефът Цветелин Горанов удари първия учебен звънец, с който предложения първокласниците да влязат първи в класните си стаи. Новата образователна година в НУ ”Христо Ботев ” стартира с актуализирана материална база и с доста позитивни упования.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР