Плешивостта е проблем, с който се сблъскват доста мъже. Няма

...
Плешивостта е проблем, с който се сблъскват доста мъже. Няма
Коментари Харесай

Известни и плешиви: Българите, които губят косата си, но не им пука

Плешивостта е проблем, с който се сблъскват много мъже. Няма значение какъв брой сте здрави, атлетични, богати, положителни в леглото и така нататък Просто един ден може да ви сполети и би трябвало да приемете, в случай че започнете да губите косата си. 

Доста дами нямат проблем с това, даже намират мъжете с гола глава за секси и в това си има доза истина. В България си имаме също много известни нашенци, които оплешивяват. Някои се борят трудно с разнообразни шампоани, присаждат си коса, само че не всички съумяват. Ето и кои са те:

Дани Петканов

Косата му пада и Дани не може да спре този факт. Преди време се довери на топ експерт, с цел да му присъди коса, само че резултатите виждате и сами. Дано е имал право на претенция, тъй като няма огромен резултат.

Виж още: Трагична гибел, пердах, секс и интриги: Четири от най-големите изцепки в БГ риалити форматите 

Ричард Величков

Ех... Ричи Липовона! Оплешивява и в това няма виновност, само че би трябвало да одобри, че няма коса и да стартира да си бръсне цялата глава, с цел да наподобява по-добре. Но в случай че по този начин се усеща добре, дано продължава с този ореол, който е останал. Ричката е цялостен cancel от всички, а и последните му " политически " прояви в Instagram затвърждават още повече мнението на много хора за него.

Виж още: Пореден провал? Антоанет Пепе в чужбина без Филяка, почитатели са притеснени 

Наум Шопов

Актьор, водещ, лекар, инфлуенсър, влогър, само че и той без буйна коса. В последните години загубата на коса стартира да си проличава от ден на ден и повече при Наум, само че пък на него му отива. 

Ники Михайлов

Следва стъпките на татко си, само че Боби си постави коса. НиЛо обаче си харесва Михайлов подобен, какъвто е в този момент. На него също му отива и няма потребност да си се подлага на неприятната процедура по присаждане на коса.

Виж още: Най-скандалните реплики от „ Ергенът “: Сексът е единствено за бебета и още!

Ваня Джаферович

Ваня оплешивяваше, само че той е образец за прочут мъж в България, който си направи сполучлива трансплантация на коса и наподобява супер.

Атанас Месечков

Танцьорът стартира да губи косата си, само че също се опита да я избави с трансплантация. За момента наподобява, че държи и очевидно най-прецакан си остава Дани Петканов.

Изображение: https://www.instagram.com/niki_mihaylov13/, https://www.instagram.com/richard_velichkov/, https://www.instagram.com/shopov/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР