Племенницата на Доналд Тръмп разкрива шокиращи неща от живота на

...
Племенницата на Доналд Тръмп разкрива шокиращи неща от живота на
Коментари Харесай

Мери Тръмп: Чичо Доналд е нарцис и е като 3-годишно дете

Племенницата на Доналд Тръмп разкрива шокиращи неща от живота на чичо си. Мери Тръмп го назовава нарцис и съпоставя настоящия американски президент с 3-годишно дете, което знае, че не е обичано, споделя БГНЕС.

“Не мога да му разреша да съсипе страната ми ” , написа Мери Тръмп, представена от Си Ен Ен. Книгата “Твърде доста и в никакъв случай задоволително: Как фамилията ми сътвори най-опасния човек на света “ следва да бъде оповестена идната седмица – по-малко от четири месеца преди президентските избори, на които Доналд Тръмп се надява да завоюва втори мандат.

Мери Тръмп е дипломирана психоложка. Тя е щерка на по-големия брат на американския президент – Фред Тръмп-младши, който е мъртвец. Книгата от 240 страници се базира на мемоари, диалози с членове на фамилията и документи. Братът на Доналд Тръмп – Робърт, се опита по правосъден път да спре публикуването на книгата. Той твърди, че Мери Тръмп нарушава съглашение за конфиденциалност, подписано по време на спор за наследството на фамилията. Говорител на Белия дом разгласи, че издаването на книгата е стимулирано единствено от финансови ползи.

Какво написа Мери Тръмп?

В книгата си Мери Тръмп дефинира чичо си като нарцисист и го съпоставя с тригодишно дете, което знае, че не е обичано. Затова егото му е доста нежно и би трябвало непрекъснато да бъде подхранвано, " тъй като надълбоко в себе си той знае, че не е нищо от това, за което се показва ", написа тя.

Когато Тръмп се кандидатирал за президент, най-голямата му сестра Мериан е споделила, че “той е смешник ” и че " това в никакъв случай няма да стане ". А когато той почнал да получава поддръжка от известни евангелистки свещеници, Мериан коментирала: “Единственият път, когато Доналд отиде на черква, беше, когато камерите бяха там. Това е необикновено. Той няма никакви правила ”.

Според книгата, самата Мериан е получила поста си на арбитър в Ню Джърси посредством персонално ходатайстване от Тръмп. “Доналд мислеше, че ще е потребно да има непосредствен родственик като арбитър в щата, в който възнамерява да развива сериозен бизнес ”, написа Мери Тръмп.

Доналд Тръмп следва образеца на татко си

Племенницата на Доналд Тръмп твърди още, че актуалният американски президент е бил признат в Пенсилванския университет, откакто е платил на някого да издържи теста SAT вместо него. Той е избрал “умно дете с известност на добре справящ се на проби ” и го е компенсирал за услугата.

Мери споделя за комплицираните връзки сред нейния татко и дядо ѝ. Когато Фред Тръмп-младши решил да става водач, татко му Фред Тръмп бил срещу и в никакъв случай не му дал прошка това. Разривът сред двамата отворил пропаст, в която се наместил Доналд. Мери дефинира Фред Тръмп-старши като “социопат ”, който претендирал цялостна преданост от хората към него. Затова съгласно нея и Доналд се пробва да има цялостен надзор над живота и решенията на хората към себе си. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР