Плъзна слух за Юксел Кадриев – новото ръководство на bTV

...
Плъзна слух за Юксел Кадриев – новото ръководство на bTV
Коментари Харесай

Плъзна слух за Юксел Кадриев – новото ръководство на bTV не го иска за водещ, мисли да го понижи в репортер

Плъзна слух за Юксел Кадриев – новото управление на bTV не го желае за водещ, мисли да го намали в кореспондент. Въпреки че е един от най-дългогодишните водещи в ефира на bTV, ветеранът Юксел Кадриев е недолюбван от новите шефове. Така твърди нов слух.

Днес Юксел Кадриев посреща 51-вия си рожден ден с музика и нова ария.

Той реши да отговори на всички злобари с кавър на свое обичано парче. Юки, както го назовават околните му, от известно време развива своя музикален гений с уроци по пеене и пиано. След като предходната година осъществяването му на Let it snow взриви обществените мрежи и получи съвсем половин милион гледания, в този момент е направил кавър на песента на Роби Уилямс Angels.

Само преди 3 месеца, по случай рождения ден на bTV Новините, емблематичният водещ бе отличен със специфична премия от сътрудниците си за повсеместен принос.

Голяма персонална драма Юксел Кадриев изживява след гибелта на обичаната му жена – Диди Янкова, с която имали дългогодишна връзка.

Красивата варненка умря през 2018 година, откакто не съумя да се пребори с рак. Две години след нейната гибел Юксел пази безусловно безмълвие и не намира сили да изкаже тъгата от загубата си обществено. След години обаче в навечерието на нейния рожден ден Кадриев разгласява откровена изповед, отдадена на обичаната му.

Преди да пресекат пътищата си с варненката Диди, а след това заболяването й да му я отнеме, новинарят претърпя и друго отчаяние – с някогашната му брачна половинка Бонка и майка на единствената му щерка Габриела (сега тя е студентка в НБУ) минаха през тежък бракоразвод.

51-годишният Юксел Кадриев, за разлика от някогашната си брачна половинка, е загадъчен в персоналния си живот и не издава дали има жена до себе си. Известно е, че той споделя един покрив с майска си и щерка си.

Наскоро към жилището му гръмна скандал.

Оказа се, че в продължение на 12 години Юксел Кадриев е живял в общинско жилище, за което заплаща 100 лв. месечен наем. Заплатата му е 75 000 лв. годишно. Общината заведе дело против него, което той загуби.

През годините ориста сервира на Юксел и други житейски уроци. Като интервенцията, която претърпява.

Известният неврохирург Васил Каракостов избавя живота му. През 2012 година журналистът е опериран незабавно от дискова херния. В рамките на един месец го отварят три пъти. По време на двата месеца престой в болничното заведение, Юксел е неподвижен. До интервенцията си стига, откакто пет години по-рано получава тежка контузия от претоварване с фитнес уреди. Кадриев е в невъзможност в дословния смисъл. Но професорът идвал всеки ден и си говорели по час-два. Точно тези диалози му помогнали да преодолее контузията.

 

Източник – HotArena

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР