PlayStation Plus игрите за юни вече са известни и ви

...
PlayStation Plus игрите за юни вече са известни и ви
Коментари Харесай

XCOM 2 и Trials Fusion оглавяват PS Plus игрите за юни

PlayStation Plus игрите за юни към този момент са известни и ви чакат релативно добра селекция, отпред с XCOM 2 и Trails Fusion за PlayStation 4.
XCOM 2, несъмнено, е добре признатото продължение от фантастичния рестарт на Firaxis на известната класическа тактическа походова игра на Джулиан Голоп и пристигна на PlayStation 4 през 2016 година

Trials Fusion пък излезе през 2014 година и имаше сложната задача да следва превъзходната Trials Evolution, тъй че не беше същинска изненада, когато разработчикът RedLynx избра единствено фина конфигурация на формулата. За благополучие, това означаваше, че Fusion към момента имаше отличен дизайн на равнищата, акробатика, техническа езда, плюс незначителни допълнения като леко футуристична конфигурация, четириколесни мотори и нова трик система.

В допълнение, за PS3 офертите на PlayStation Plus за юни носят аркадния рейсър/екшън Zombie Driver HD и тактическия шутър от трето лице, Ghost Recon: Future Soldier.

И това ни оставя игрите за PlayStation Vita през юни, които през този месец са под формата на конкурентни платформър Atomic Ninjas и пъзел играта за бързи рефлекси Squares.



Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР