play pause stop mute unmute max volume / 10 години

...
play pause stop mute unmute max volume / 10 години
Коментари Харесай

10 години Събота 150“ в ефира на Хоризонт“

play pause stop mute unmute max volume / 10 години ``Събота 150`` Update Required To play the media you will need to either update your browser to a recent version or update your Flash plugin.
Навършиха се 10 години от първото лъчение на „ Събота 150 “ - предаването за интернационална политика в ефира на националната стратегия „ Хоризонт ”. 

През 2007 – Георги Марков и Никола Миладинов одобриха предизвикването, отправено към тях да създадат радиопродукт, който да показва на аудиторията ставащото по света по друг метод. През последните две години в екипа на предаването е Ангел Григоров.

Вече 10 години, в 150 минути в съботния ден, водещите вършат аудиторията съпричастна на мненията и анализите по най – забавните тематики от международния дневен ред, показват и особеното лице на света посредством репортажи, в които политиката отсъства, а се споделя за елементарния човек, постоянно става дума за живота и политиката на Балканите и за българите зад граница, за триумфите на сънародниците ни в чужбина.

Водещите на „ Събота 150 “ изрекоха откровените си благодарности към слушателите за оказваното доверие и поддръжка, към всички сътрудници от стратегия ” Хоризонт ” и другите редакции на БНР за оказваното подпомагане, както и на сътрудниците от други български и задгранични медии, които гостуват със свои разбори и мнения в предаването. Сърдечни благодарности от целия екип на предаването и за всички събеседници, които и до през днешния ден откликват на поканите и показват експертни отзиви за слушателите.
В звуковия файл можете да чуете още от минутите, отдадени на 10 години „ Събота 150
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР