Платиненият юбилей на кралицата определено ще е събитието на 2022

...
Платиненият юбилей на кралицата определено ще е събитието на 2022
Коментари Харесай

Изненадата, която Брайън Мей готви за кралицата

Платиненият празник на кралицата несъмнено ще е събитието на 2022 година във Англия. И освен. Една от най-очакваните елементи от него е огромният концерт на 4 юни, който ще се организира пред Бъкингамския замък.
 Трайфъл с лимони и амарети - формалният сладкиш за платинения празник на кралица Елизабет
Специалният сладкиш в чест на Елизабет II

Десертът е отдаден на платинения празник

Queen, Даяна Рос, Род Стюърт, Алиша Кийс са единствено някои от доказаните участници в него.

Точно преди 20 години именитият китарист на Queen Брайън Мей свири на покрива на двореца във връзка златния празник на Елизабет II. Пред Военновъздушни сили той загатна, че в този момент присъединяване му ще е още по-впечатляващо. " Кое място би било по-впечатляващо от покрива на Бъкингам? Ще забележим... "
 Брайън Мей

Брайън Мей

Партито по случай платинения празник ще бъде гледано онлайн от 22 хиляди индивида и ще бъде излъчено непосредствено от BBC One на 4 юни. Ще забележим още осъществявания Duran Duran, Ханс Цимер, Сам Райдър, Андреа Бочели, Крейг Дейвид и други.
 Ема Радукану

Ема Радукану

Участие в събитието ще имат и други известни персони като сър Дейвид Атънбъроу, Дейвид Бекъм, тенисистката Ема Радукану, композиторите Андрю Лойд Уебър и Лин-Мануел Миранда. Ед Шийрън и сър Клиф Ричард ще свирят на разнообразни места в Лондон, около които ще минава карнавално шествие.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР