Платформата за онлайн магазини официално започва работа с Партньори, търсещи

...
Платформата за онлайн магазини официално започва работа с Партньори, търсещи
Коментари Харесай

NEXT BASKET приветства търговците с модерен и сигурен е-магазин

Платформата за онлайн магазини публично стартира работа с Партньори, търсещи увеличение на продажбите при по-ниски разноски

Днес означаваме формалното показване на най-новия състезател на българския и интернационалния пазар на електронната търговия: . Платформата към този момент е отворена за партньорства и кани бизнесмените да тестват нейните онлайн решения за търговия.
-->
С NEXT BASKET всеки бизнесмен може да се възползва от 14-дневен експериментален интервал, преди да направи първото си заплащане, да се възползва от четири безвъзмездни месеца при сключване на годишен контракт и да има онлайн магазин основан в границите на 72 работни часа. Също по този начин предлага гаранция за връщане на парите, в случай че Партньорите не са удовлетворени от предоставяните услуги.



Промяна на разпоредбите за цифровите бизнесмени

NEXT BASKET се отличава с съвременни софтуерни решения, които автоматизират и форсират процесите на всеки стадий, от миграцията и настройката на магазина до оптимизацията му за скорост, успеваемост и продажби.

Онлайн бизнесите се възползват от бърза и безвъзмездна миграция, гарантираща безпроблемен преход без загуба на данни или взаимни отстъпки в каталога. След миграцията, Партньорите получават безвъзмезден хостинг и пространство на сървъра, като сървърите автоматизирано усилват или понижават според от трафика. Просто казано, това значи, че вашият онлайн магазин ще продължи да работи даже по време на пикови интервали като Черен петък.

Както всеки Software-as-a-Service (SaaS) услуга, NEXT BASKET предлага авансово дефинирани тематики, с цел да се улесни най-бързото пускане на магазина. Въпреки това дизайнерите на Платформата могат да персонализират тези тематики или да основат напълно нови, с цел да обезпечат неповторима визия, отговаряща на самостоятелните желания на Партньорите.

В момента се създава мобилно приложение, което ще разреши на потребителите на Платформата да ръководят своите онлайн магазини непосредствено от телефоните си.

Пълен набор от услуги в региона на електронната търговия

Всеки Партньор на NEXT BASKET може да се възползва от персонализиран съветник, който да поддържа процеса на основаване, усъвършенстване и настоящата поддръжка на магазина. Консултантите са разполагаем да дават отговор на въпроси, да дават помощ и запаси, както и да споделят познания и най-хубави практики в региона на онлайн продажбите.

За техническа поддръжка е разполагаем Help Point 24/7, предоставящ мониторинг и премахване на механически проблеми. Задачите се приоритизират съгласно спешността, гарантирайки, че нито един сериозен случай не се забавя, а всички бизнеси в екосистемата работят безпроблемно и без спирания.

Накрая, специалистите на Платформата дават над 125+ разнообразни услуги в региона на електронната търговия, в това число снимка на артикули, копирайтинг, оптимизация за търсачките, уеб и графичен дизайн и още доста други.

Неограничени благоприятни условия за развиване и онлайн продажби

Всеки електронен магазин, основан на Платформата на NEXT BASKET, може да поддържа безграничен брой артикули, без спомагателни такси за заплащане с кредитна карта.

От края на септември месец, Платформата ще дава колцентър и доставки до 28 европейски страни, отваряйки вратите за напълно ново потомство на електронната търговия с опростени процедури, отстранени механически бариери, без ограничавания и управляеми финансови вложения.

При реализиране на търговия на интернационално равнище посредством Платформата, доставките ще се реализират благодарение на постоянни партньорства с най-големите логистични компании в света.

Уебсайтът на NEXT BASKET към този момент приема запитвания за предложения, а вашият онлайн магазин може да бъде деен единствено след 72 работни часа!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР