Платформата Bulgaria wants you“ официално обяви, че организира най-големия кариерен

...
Платформата Bulgaria wants you“ официално обяви, че организира най-големия кариерен
Коментари Харесай

Андрей Арнаудов: Кариерният ни форум става още по-голям

Платформата „ Bulgaria wants you “ публично разгласи, че провежда най-големия кариерен конгрес в България. Той ще се състои на 11 юни (неделя) в зала „ Джон Атанасов “ на София Тех Парк и е изцяло безвъзмезден след регистрация. Събитието ще се организира след извънредно сполучливите си издания в Мюнхен, Пловдив и Лондон.

„ Кариера и живот - за какво в България? “ е мост сред бизнеса и хората, предлагайки шансове за кариерно развиване, както за българите в страната, по този начин и атрактивни оферти за привличане на тези от чужбина. По предварителни данни се чакат над 1000 гости, а близо 80 водещи компании безусловно ще търсят своите нови чиновници измежду тях.

„ Организираме нещо в действителност огромно, с което целим да мотивираме присъстващите да се развиват у нас, както и да ги срещнем с опциите за работа, които фирмите в България дават. Форумът включва и лекторски панел, на който посетителите ще имат опция да получат препоръки от професионалния и житейски опит на осъществени бизнесмени и бизнес водачи. Към този миг няма да разкрием имената на потвърдилите лектори, само че измежду тях има хора, които безусловно респектират с кариерата и достиженията си. Благодарим за медийната поддръжка на bTV Media Group, на съорганизаторите ни от Economic.bg, както и на приятелите от Евронюз България и 24 часа “, разяснява Андрей Арнаудов – ТВ продуцент и съосновател на платформата Bulgaria wants you.

Събитието е изцяло гратис, само че изисква предварителна регистрация на уеб страницата на платформата www.bulgariawantsyou.com

Ден по-късно, на 12 юни (понеделник), кариерният конгрес разумно ще прелее в Национална полемика под надпис „ Демографията няма цена “, където ще се сложи акцент върху провокациите пред пазара на труда у нас и вероятните решения за преодоляване на отрицателните демографски трендове. Форумът се организира за втора поредна година под патронажа на вицепрезидента Илияна Йотова и ще събере на едно място представители на бизнеса, изпълнителната и законодателната власт, синдикати, специалисти и публични персони.

Събитието се организира в партньорство с Economic.bg и Сдружение ДНК - Движение за национална идея.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР