Пластичен хирург, известен като „Д-р Бумбум” или „Д-р Дупе”, беше

...
Пластичен хирург, известен като „Д-р Бумбум” или „Д-р Дупе”, беше
Коментари Харесай

Красива банкерка си направи „бразилско дупе” при хирург-звезда, но умря, а той...

Пластичен хирург, прочут като „ Д-р Бумбум” или „ Д-р Дупе”, беше задържан, откакто негова пациентка умря, а той избяга. Полицията в Рио де Жанейро търси Денис Фуртадо от неделя, когато пациентката му Лилиан Каликсто умря в болница незабавно след процедура за увеличаване на дупето, оповестяват локални медии, представени от „ Мирър”.
46-годишната Лилиан е била банков управител. Веднага след процедурата за увеличение на задните елементи тя получила тахикардия и била откарана в болница. Самата разкрасителна процедура включвала инжектиране на ботокс в двете полукълба на седалището.

Д-р Бумбум избягал. Той бил хванат след няколко дни в офис в бизнес център покрай брега на морето. С него била и майка му, която също е доктор. Все още не е ясно дали против него е повдигнато някакво обвиняване.

Адвокатката на хирурга изясни на конференция, че клиентът ѝ се укрил, тъй като се паникьосал. По-късно се появи видео, на което Фуртадо назовава гибелта на банкерката „ съдбовен инцидент” и изяснява, че е правил над 9000 такива процедури, които са изцяло легални в Бразилия.


Работата на Фуртадо в пластичната хирургия го е трансформирала в същинска звезда. Той е ужасно известен в обществените мрежи, като единствено в Инстаграм има над 650 000 почитатели.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР