Плащаме такса спокойствие, като лепим по магазините си предизборните плакати

...
Плащаме такса спокойствие, като лепим по магазините си предизборните плакати
Коментари Харесай

Търговци плащат такса спокойствие на Фандъкова

Плащаме такса " успокоение ", като лепим по магазините си предизборните плакати на Йорданка Фандъкова и на претендента на ГЕРБ за областен кмет, оплакаха се търговци от столичния регион " Възраждане " на среща с претендента за кмет на София Мая Манолова. " В " Люлин " и Банкя всички търговски обекти са облепени с пропагандни материали на ГЕРБ и хората признават, че не смеят да откажат да ги залепят, тъй като незабавно стават обект на разнообразни инспекции ", изясни Манолова.

Кандидатката за кмет е безапелационна, че на тези избори борбата е за хората и смяната, която те желаят. " Това, което ни ръководи, не е дясно, а е корупционно, диктатурно и двулично. Корупцията е в неизградената канализация, в разрушените тротоари, в неналичието на задоволително места в детските градини, в положението на планината Витоша, на минералните бани и на езерото Панчарево ", разяснява Манолова. Тя сигнализира, че с идването на по-студените месеци казусът със нечистия въздух става по-голям. Според нея има три източника на замърсяване - горенето на какво ли не в печките, колите и калта. Мерките, които Столичната община ползва, са без резултат, счита тя.

Манолова има ясна позиция по отношение на презастрояването, обвързвано със обективни компенсации за притежателите на терени. " Не е проблем, че се ремонтира центърът, проблем е, че парите, които се харчат, са доста, а ремонтите са некачествени. Мога да работя с хора от разнообразни партии, значимото е индивидът да е първокласен, образован, с подготовка ", отговори Манолова на въпроса по какъв начин ще ръководи, откакто няма екип в Столичната община.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР