Плановете, позволяващи на кралица Камила и принцесата на Уелс да

...
Плановете, позволяващи на кралица Камила и принцесата на Уелс да
Коментари Харесай

Кейт и Камила може да получат ново задължение, нормално за „кръвните кралски особи“ в огромна смесица

Плановете, позволяващи на кралица Камила и принцесата на Уелс да раздават почести, са на масата, в опит да се разпредели тежестта на кралски отговорности в отслабнала монархия.

Инвестицията е ден, в който някой, който е награден с чест, получава премията си персонално от член на кралското семейство. Инвестираното лице посещава кралска резиденция, нормално Бъкингамския замък, с членове на фамилията си, с цел да получи техните знаци. Инвеститурата е гала по награждаване с отличие, провеждана от член на кралското семейство. Примери за инвеститура — в това число MBE, OBE, рицарски звания и награди за смелост.

В момента единствено по този начин наречените кръвни кралски особи раздават гонгове. В момента това са единствено кралят, принцът на Уелс и принцеса Ан. Сега има спекулации, че други желани членове на кралското семейство може да се включат в плочата. „ Кралица Камила потвърди, че е в действителност работлива и честна брачна половинка на краля и кой не би желал да получи гонг от принцесата на Уелс?...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР